Ecovidrio realitza una xerrada a Badalona sobre el reciclatge del vidre

Aquest dimarts, 13 de març, Ecovidrio ha realitzart una xerrada a l’Ateneu Sant Roc de Badalona, dins del marc del concurs El Contenidor d’Or. La gerent d’Ecovidrio a Catalunya, Silvia Mayo, ha sigut l’encarregada d’oferir la xerrada, a la qual han assistit una vintena de persones.

L’acte ha despertat molt interès entre les persones del barri Sant Roc, que han pogut resoldre els seus dubtes relacionats amb el reciclatge del vidre, com ara la diferència entre el vidre i el cristall o el significat del símbol de les etiquetes dels envasos de vidre.

Aquesta diferència entre el vidre i el cristall rau en el fet que el cristall conté òxid de plom, que no es pot fondre als mateixos forns on es produeixen els envasos de vidre. Pel que fa al símbol del punt verd, significa que l’empresa que ha fet l’envàs finança el seu reciclat a través del Sistema Integrat de Gestió de Residus d’Envasos. Tot i això, no necessàriament significa que  estigui fet de vidre reciclat.

Durant la campanya d’El Contenidor d’Or, Ecovidrio ha realitzat tres xerrades als municipis participants, contribuint a promoure el reciclatge del vidre.

Xerrada d’Ecovidrio a Badalona, a càrrec de la Silvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya.