Granollers és el primer guanyador d’El Contenidor d’Or

El primer mes del concurs El Contenidor d’Or ha acabat i ja hi ha guanyador: Granollers. El municipi s’ha col·locat en primera posició amb un augment del  65 % de la taxa de recollida de vidre. Mentre el novembre de l’any passat es van recollir 0,74 kg d’envasos de vidre per habitant, aquest mes de novembre cada habitant ha reciclat de mitjana 1,22 kg.

En reconeixement al compromís de tots els veïns de Granollers amb el reciclatge del vidre, el dijous 14 de desembre s’ha instal·lat El Contenidor d’Or a la plaça Josep Barangé, on lluirà durant tot el mes de desembre.

Completen el podi d’aquest primer mes de competició Sant Boi de Llobregat, amb un augment del 26 %, i Rubí, que ha augmentat la seva taxa en un 18 %.

Diversos mitjans s’han fet ressó del resultat i han publicat la victòria de Granollers aquest primer mes. Entre aquests mitjans trobem El 9 nou, AraGranollersNació Digital, Alcaldes.eu i Sostenibles.cat.

Fotografia del reconeixement de Granollers com a guanyador de novembre amb en Juan Manuel Segovia, regidor de serveis de mobilitat i via pública, i la Silvia Mayo, gerent de Catalunya d’Ecovidrio.