Ja tenim els guanyadors per assistir al showcooking de l’Ada Parellada

El passat dissabte, 7 de juliol, vam celebrar la victòria de Vilafranca del Penedès d’El Contenidor d’Or amb una gran festa on hi havia tallers i jocs per a tota la família. Durant l’acte, vam repartir diferents elements als assistents, així com butlletes per participar en el sorteig de deu entrades dobles per assistir al showcooking que realitzarà l’Ada Parellada el proper 22 de setembre a les 18 hores, a l’escola Pau Boada (c/ de l’Espirall, 45, Vilafranca del Penedès).

En aquest taller demostratiu, l’Ada Parellada explicarà què és el malbaratament alimentari, com evitar-lo i realitzarà diferents receptes amb menjar reaprofitat per a que les pugueu fer a casa. Al final de tot, podreu provar els plats que hagi preparat.

A continuació hi ha el llistat de guanyadors del sorteig:

6 – 35 – 45 – 5 – 25 – 26 – 27 – 2 – 15 – 30

Per saber si heu sigut guanyadors d’una de  les entrades dobles, heu de mirar el número que apareix a la butlleta que us vam donar i comprovar si coincideix amb algun dels números del llistat. Si és així: enhorabona, podreu assistir al showcooking!!

Per confirmar la vostra assistència, envieu un correu electrònic a la direcció info@elcontenidordor.cat. Recordeu conservar la butlleta fins al dia del taller, ja que se us demanarà a l’entrada per comprovar que heu sigut un dels premiats.