Viladecans és el guanyador de desembre d’El Contenidor d’Or

Viladecans s’ha proclamat guanyador d’El Contenidor d’Or durant el segon mes de concurs, gràcies a un gran creixement de la taxa de recollida de vidre: un 74,02 %. Això l’ha permès liderar el rànquing general després d’haver acabat últim durant el primer mes de competició. 

Al desembre del 2016, a Viladecans es van recollir 0,71 kg d’envasos de vidre per habitant, mentre que al 2017 s’han recollit 1,23 kg. En reconeixement al compromís de tots els veïns de Viladecans amb el reciclatge del vidre, aquesta setmana s’instal·larà El Contenidor d’Or al municipi.

El podi de desembre el completa Rubí, amb un augment del 25 %, i Vilafranca, amb un augment del 8 %. Pel que fa al rànquing general, els mateixos municipis ocupen les tres primeres posicions, en el mateix ordre:  Viladecans amb un 29,49 %, Rubí amb un 22,19 % i Vilafranca amb un 11,17 % d’augment de mitjana, respectivament.

El Periódico i Sostenible.cat s’han fet ressó del resultat i han publicat la victòria de Viladecans.

foto viladecans contenidor or guanyador desembre

Fotografia del reconeixement de Viladecans com a guanyador de desembre. D’esquerra a dreta: les agents cíviques, que fan accions i comunicació a la ciutadania, l’Encarna García, tinent d’alcalde de l’àrea de medi ambient, Jordi Mazón, tinent d’alcalde de l’àrea d’espai públic, i la Silvia Mayo, gerent de Catalunya d’Ecovidrio.